ХИ ТъРо ооСъ Ть!!!

ХИ ТъРо ооСъ Ть - ТъРо оосъ Ть   ДИЯ ВоЛа!!!...

Бе еЗ!!!...  ОБ мана!!!...  ЛЪ жи...

   -  НИ КуДА!!!... -

Бе еС  -  ТъРо ооСЪ Ти!...

Бе еС  -  СъТъРа аА СЪ Ти!!...

БЕСЪ...   иИ Ме НИ!!!...

   -  Вы ХоДиТъ  оонъ... Въ СъВЕТЪ!...

   -  ВъСЕ ГъДА!!!... -
 
      ДА


Рецензии