***

Я люблю тебе,моя дівчинко
Я тебе не віддам нізащо
Хай ненастя сугробами стеляться
Але разом нам все як ніщо

Подолаємо разом вітри
І шаленого сонця гарячча
Для мене, моя дівчинко,ти
Найвірніше в житті цьому щастя

Я ціню тебе, люба моя
За твою любов надлюдську
Ти ясненька зірка моя
Випромінююча доброту

Дорогі мені очі твої
Аж до краю прості та безмежні
Усі усмішки й сльози твої
Усі наші подолані межі

Я люблю тебе,дівчинко, так
Як коли, і в біді, і у щасті
І коли поневолить враз страх
Не боюсь, поруч ти, моя ясна.


Рецензии