П шов козак на в йну

Пішов козак на війну
Його жінка проводжає,
Чи повернеться, чи ні,
Взагалі про те не знає.

Заховали сонце хмари,
З степу віє вітер злий,
Не сумуй, моя кохана,
Я залишусь молодий!

Коли куля настигає,
Коня бідного мого,
Коли доля залишає
Серед степу одного.

Коли ж доля посміхнеться,
І вернуся на коні,
Не сумуй моя кохана,
Бо прийде кінець війні.

Витри сльози, посміхнися,
Подивися   на мене,
Не журись, моя кохана,
Повернуся  до  тебе!


Рецензии