Геть з Укра ни!

Наш народ - і могутній і мудрий,
І співучий, і жив він в ладу,
Не  чапайте нас пани сусіди,
Бо   живе в нас козацтва той дух!

Наші діди – то славні козаки,
Були вільні, хоробрі вони,
Голови не схиляли ніколи,
І тікали від них вороги!

Ми не хочемо бачить, як бомби
Будуть падать на наші міста,
Як почнуть руйнувать наші села
І втручатися в наші діла.

Хочем завжди дивитись, щоб небо
Було чистим над головою,
Щоб і зараз могли ми спокійно
Володіти нашою землею.

Наш народ – працьовитий і мирний,
Та не треба війною лякати,
Як єдина людина ми встанем,
Батьківщину свою захищати!

Ми не хочем війни. Хочем мирно
Працювать і ростити дітей ми,
Уберіть свої бруднії руки
Від Украйни, шановні пани!


Рецензии