Мисливство

Мисливець у лісі якось заблукав
Він здобич велику собі там шукав
А заєць маленький, завів його в ліс
Забігався так він, що спітнів в нього ніс
Але не хотів він зайцю програти
Хотів він малого лише наздогнати
А заєць пустун, завів його в ліс
Дрімучий, старезний, що ніхто і не ліз
Бо боялися всі там зустріти істоту
І забути від страху свою всю роботу
родину,батьків і їхню турботу
Але не простий був монстр отой
Він має над звірями якийсь контроль
В народі прозвали його лісовим
Мабуть через те, що був дуже страшним
Але людям шкоди він не приносить
А навпаки, по нечистих удар він наносить
Але щось відірвався я від нашої теми
Та мабуть це, із за проблеми
Мисливець наш, по лісу блукав
Но зайця так він і не наздогнав
Як враз під ногами стряслася земля
І стрепенулося в лісі гілля
Дерева ревуть, мухи гудуть
І враз на нього птахи падуть
Злякався, упав,
Під кущем задрижав
Побачив що на нього монстр напав
І враз рушницю дід той зламав
Утратив свідомість, завмер
Прокинучись, на полі, подумав що вмер
Та був він далеко вже біля струмка
Боліла маленько його права рука
Але в цілому з ним було гаразд
Він більш на мисливство не був а ні раз


Рецензии