Пробач за зустр ч нашу

Пробач мене за зустріч нашу,
нехай у цьому буду винна тільки я,
забрала в тебе я доволі часу
та все ж таки і я була твоя.

Ніжними руками,
обіймав ночами,
милими словами в шию цілував.
Мріями сліпими,
діями глухими,
боляче у серце ти ножем попав.

Пробач мене за наші ночі,
за поцілунки шо коха,
я дарувала, цілувала очі
і від щастя текла сльоза.

Пробач, за те, що тобі забракло часу,
та все ж якщо знайдеш в собі
частинку рідного, зі мною щастя,
завжди я буду щиро рада тобі.

Ніжними руками,
обіймав ночами,
милими словами в шию цілував.
Рідними очами,
днями і ночами,
ти на завжди в мене серце вкрав.


Рецензии