ПАТР1ОТУ

І небо плакало сьогодні!…
Убитий  знову патріот…
Відкрив свій  лік небесній сотні
Сусідній край, його народ.

Нема Бориса! Серце плаче.
Душа ятриться і пече
Не б’ється серце вже гаряче...
Чому ж ви не підставили плече?!

Чом вірите тим бузувірам.
Що нагло брещуть на весь світ?!
Отим, що стали гірше звіра,
У кого душі – пустоцвіт…

Та що душа...  Її ж немає!
Там каменем давно все проросло.
Не  шкода їм солдат, не шкода мами...
Війна для них вже стала ремеслом

Хотів Борис ввести свою країну
У світ ВЕСНИ,єднання і тепла...
Був вірним другом України!
Спинила час для нього куля... І зима.

Ця смерть хай проросте ВЕСНОЮ,
Свободі поштовх дасть новий...
Для нас він жив! Для нас з тобою
Борис Нємцов. Нємцов Борис...


Рецензии
Загинула добра душа, яка хотіла миру двом братнім народам. З миром Наталія.

Наталья Светлая 7   24.04.2016 16:51     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.