Весна

Зупинись на секунду всього лиш -
Ти відчуєш всі ноти до болю.
Золотавими іскрами сна
Прокидається наша весна.

Мерехтить знов проміння у сонця,
Заглядає так ніжно в віконце,
Зігріваючи наші серця,
Поглинаючи їх до кінця.

Це тепло нам усмішку дарує,
Мир в душі і у серці панує,
Тож єднаймося, браття і сестри,
Ця весна має щастя принести!

02.03.2015


Рецензии