Ни сил у нас, ни зринь,

Кап капнуты хоть Тигр
Якога дусту цип ф чаишк

О, Белый Теплоход!
Как мне сейчас тепло.
От милых губ тваих.
Ат, ох, святых валос…

И й около тут во
Старинныя дамоф
Гуляюць стока Томк,
Шо прамо здохнь.

Лебёдушки маи!
И где же вы в высни
Сакрылися аж з блин
Ий сотавым свайИм Зь?

Да, видна, жэ ва в лись
Уж моцьна напились,
Кали за всю ныдильк
А ни ка й Бриль.

ДукКар* у в вас  в груди ль
Иль шо там шэ ва, х, Минск,
Колы ны й 7 мыскив
Ны можымо найти.

Ах, да, адикаЛон
Шукаетя, каб Кот
Тут гонда й гында во зь
Уфпаф уф змрок.

Ий шо ля мни рабыть
Вуш гоньдя быс рабыньк.
Ву рабина жэ гыньдь*
Шпалир зном мый с.

…ну, трэ тут пояСныть:
В трави шэ дэсь какны,
Кабы найти гынДычк
На дачы Змийк…

А я во окол пич
Пычу саби з блины.
А не но обожралсь
Афт злых деянь Симаргл с кампаньк
Татянк-Любашк-Людашьк…

…ну, прадавжай хто там в Барань!


Рецензии