Не плач, будь ласка, Укра но!

Не плач, будь ласка, Укра;но!
Ти сильна, Матiнко моя.
Плекала ти мене, свою дитину
Усе життя. Усе життя.

Борись, будь ласка, Укра;но!
Ти можеш, адаже знаеш правду.
Лише до тебе моє серце лине,
Моя кохана, моя кохана.

Всмiхнись, будь ласка, Укра;но.
З тобою поруч я назважди:
I в щастi, i в скрутну годину.
Це щира правда. Це щира правда.

Повiр, будь ласка, Укра;но,
Народ твiй сильний, незрадливий.
Ми разом як одна родина.
Усi єдинi, усi єдинi.

Ти вiдпочинь, будь ласка, Укра;но.
Ми заспiваемо тобi пiснi.
Патрiотичнi i духовно сильнi.
Якi спiвали нашi ще дiди.

Звiльнись, будь ласка, Укра;но,
З кайдан, що натягли на тебе.
Бо ти, Голубка наша, вiльна
I над тобою буде мирне небо.


Рецензии