Азизди...

Ви шикил за кьурла гъиле,
Ракъинин нур гьатна виле,
Михьи ният гьатна рикlе,
Чан вилериз, хуш  азизди.

Рушарикай иер-гуьрчег ,
Мез ширин я, рахун керчек.
Вун такуна, рикl яз гьелек
Тежез ама буш, азизди.

Ви сивелай хъвер бахша заз,
Яр лагьана, тагана наз.
Цуьк хьиз хуьда хатур тахаз
Муьгьуьббатдин къуш, азизди.

Вилериз тек вун аквазва,
Ширин мецел вав рахазва,
Ахварай заз чун аквазва,
Зи рикlиз я, нуш азизди.

Къазуна хур гуда рикl ваз,
Кlанивал чи, жеда зурбаз,
Варз жеда вун, Камалдиназ,
Хъартасхуьруьн руш азизди.


Рецензии