Молитва ангела

Мій Господе милий!
Мій Отче небесний-
Благаю,-ти руки свої простягни
І з ніжністю в серці,дітей з України
Ти міцно, до серця свого пригорни!

Зроби, щоб відкрилися очі
В дорослих,-що погрязли в болоті війни.
Зроби,щоб опалені вибухом ночі
Змінились на сонячні яснії дні!

До Лика святого, звертаюсь сьогодні
Прошу від усеї Душі
Помилуй,прости і спаси від безодні
Народ, що стражда від чужої брехні!

Прости їх гріхи,що плекали роками,
Прости за безглузде життя.
Прости,що за гроші братів повбивали,
А за квиток до Європи-віддали життя!

Прости за безумство,за жадність наживи.
Прости,що нема каяття!
Прости,що країну свою занедбали,
Прости,що історії память пішла в небуття.

Тремтить весь народ, у муках і крові,
Сльозами омита земля.
Без роду свого-незнать бо їм волі,
А без покути,не бачить життя!

Нехай-бо їх сльози-очистять всі Душі,
Що зараз страждають на цілій Землі!
Нехай-бо їх віра повстане в любові
І буде зорею вороття, на путі.

Отче,мій любий-пошли їм любові
І сили своєї пошли.
Щоб встоять змогли, вони у двобої
Із ворогом тим,що породили самі!

Мій Отче,мій Боже,мій Господе милий!
Прошу від усієї Землі-
Спаси Україну,благаю помилуй
Від зла та нечистої сили,від горя її захисти!


Рецензии