Як ти хочеш?

Втомився слухати одне й те саме,
очi, повнi гнiву, впилися в тебе.
Маєш робити те, що вони скажуть,
а тебе вже дiстало, це дiстало тебе!

Бажаєш звiльнитись - нав'язали думки,
маєш робити те, що вони хочуть.
Почекаєш ще трохи - i тобi не втекти,
не дай своїм мрiям вмерти в болотi!


Рецензии