Гъвеч1и тунел

ГЪВЕЧIИ ТУНЕЛ

Яр атайла чи Навруза:
-Яран са тIвек хкудда за!-
ИкI лагьана хкудна тIвек,
ГъвечIи пелез акъудна гьекь.

ХкечIзава са-сад вири,
Яхун, яцIуд, куьлуьд-ирид.
Квахьрай лугьуз тандихъ галай
ТIалар-квалар, чиле алай.

Яран тIвекер, налагь, муькъвер,
Чансагъвилиз тухур рекъер.
ГъвечIи тунел-михьивилихъ,
ЦицIивилихъ, векъивилихъ.


Рецензии