Doamne, eu iti multumesc

M-am nascut eu un om blind,
Numai de bine in gind,
Mult se bucura maicuta,
Eu ii alinam suferinta.

Crescind eu tot zi de zi
Parintii imi povesti,
Cind erau si ei ca mine,
Invatau numai de bine.

Vreau sa ma fac gospodar
Sa nu astept totul din dar,
Sa sadesc macar un pom
Si sa cresc macar un om.

Domnul m-a blagoslovit,
Copilasi mi-a daruit,
Sint un tata bun pe lume,
Ce doresc la toti anume.

Muncim noi din zori pin noaptea
Cu copii si cu nevasta,
Vreau sa fac la toti avere,
Sa se bucure de ele.

Sa nu stie ei de greu,
Asa cum am trait eu,
Dar cu copii linga ei,
Noi chiar cu multi nepotei.

Nepoteii sint averea,
Bucuria, mingiierea,
Cred ca nu ne-or parasi
Cind noi vom imbatrini.


Рецензии