А ти н кому вже не в р

А ти нікому вже не вір,
І більш нікому не кажи,
Як ти кохав і не згорів,
Як віру в себе загубив,

І як без спалених ти крил,
Ти повз до краю і просив,
Як падав вниз і не летів,
Як не боявсь, лише любив...


Рецензии