Мы рыскнулы тут бы

Напысаты стихы
Ны про й нимцюв, дывы, надто  рускых ш.
Да вот как-то вдруг, гы...
А НИ здымКав ву Брыль Ж.
ПудТВырДыты Ж, ну, коб Ж нишо вкуСно й.

Пад Луной шуйХерНой
Я зашов во вж да й той,
Шо ше вельМИ З А НИ в зимКу й сопЛив Ш.
Дык кажу: шо ты, ёй!
Я ЗЬ сайГрею пальТом.
Ды а не! Бо яны тут хахЛюсьКИ ЗЬ.

...ну, й ий фсё. Кропка Ж в КузьКИ СЬ.
Пад Падыщ е щ кусок БейЛай Руси З.
Там и мовяць, аджэ ж, прам бы й Лук той.


Рецензии