***

Остерігайся,
казала мені, мати
Від забіяк
і друзів п'яниць
Від наркоманів
та розпустних дівиць
Від розпачу,
смутку і болю
Біжи якнайдалі на волю
Ховай своє серце у долоні
теплій, милій, рідній
Доки не зім'яли його
у непотріб  та сміття
Біжи, рідний,
від цього гниття
Обіймай її тіло,
цілуй її скроні
Ціннуй її турботу
про твоє здоров'я
Поки не сховалася вона
у могилі сирій
Поки не вмер і ти
У цій ворожнечі не коханих
й замордованих тіл


Рецензии