Героям небесно сотн Житомирська обл

Сотні небесній слава!
Ми ж бо не маєм права
забути полеглих героїв
від злої престольної зброї.

Сльози течуть щоденно.
Впишемо ж поіменно
ми тих, що з небесних просторів
мигтять нам і світять як зорі:

В небо БАЛЮК піднісся,
звали «Сашком з полісся».
Він пострілом ранений в груди
Про рану смертельну забуде.

(Ранений ніс він друга.
Вірив-остання туга…)
Ой, хлопчики наші кохані,
для вас ті хвилини останні.

Зойк між поліщуками-,
ВІТЮ  ПРОХОРЧУКА ми
знайшли з перерізаним горлом…
За що вбило хлопця те кодло?!

КЕМСЬКИЙ СЕРГІЙ у небі…
Скільки  ще вбити треба?
Вмиваючись знову сльозами
хороним Якима Зайка ми.

«Беркут» же наступає,
добре про те він знає,
що треба«хазЯям» служити,-
зручніше  ж «поняттями» жити…

Сотні небесній слава!
Ми ж бо не маєм права
Забути полеглих героїв
За долю Вкраїни святої..
              Загинули на Майдані

 1. Балюк Олександр Олександрович (19.03.1974-20.02.2014)

 2. Кемський Сергій Олександрович (15.11.1081-20.02.2014)

Житомирська обл.. Нар. Керч
 3. Прохорчук Віктор Олександрович (25.05.1975-18.02.2014)
 Житомирська обл..
 4. Зайко Яків Якович (04.04.1940-18.02.2014)
 


Рецензии