3. 25

Рвати шаблони й чиїсь нерви.
Я не буду першою чи останньою.
Я просто стану тією самою.
Як хочеш, так і називай.
Байдуже, що хтось подумає.
Оті "хтось" насправді
Нічого не варті.
Й на варті спокою
Полеглі воїни й сторінки
Прочитаних книг.
До моїх ніг горнеться море.
Спокій в горнятку й холодний
Чай. Яскраві квіти,
Фіранки. Можливо, кава.
І я не буду грубою,
Як зазвичай.
Вивчай мої паролі напам*ять.
Чекай весни.
І молися своїм богам.


Рецензии