покажи менi всесвiт

розплющую очі й бачу -
прост;радлом білим стелиться ,
мереживом в'ється ..
покажи мені всесвіт !
поки наше сузір'я не повернеться .

наче нитка в голку вселяється ,
світло в темряву ллється -
наші пальці в танок сплітаються ,
душа [ із трепетом звіра в неволі ] рветься .

щось в серці незвідане терпне ,
й мереживо далі в'ється ;
а наше світило меркне -
сузір'я не повернеться .


Рецензии