випишетевiршi, аяпишувам

пролетіть стрілою -
швидкою , гострою
через мою голову ,
і погрузніть в ній вістрою .
від кінциків пальців
стікають краплини крові -
ожинова леді . з гострими , впалими скронями .

простя;гнете руки , обхопите мої долоні ;
холодні зап'ястя , в зіницях - палаючі зорі .
чарівна ожинова леді
з ключим цвітом по скронях .

прозоре світло па;де на ваші руки
і розум віднайде; нові ноти -
злякаєтесь доторків листя і фальшу мелодій ;

і знову в ожинові хащі , стираючи босі стопи .


Рецензии