Пiрамiда - укр яз

Піраміда у кота
Тільки звигляду проста.
Полічив: «Один. Два… Сім!
Кубиків, нажаль, не їм!»
Та потрібна перевірка.
Скільки піраміда-гірка
Має кубиків в собі?
А перевірять тобі!
Як не помилився кіт,
Намалюй йому обід:
Миску, а у ній — рибину,
Коропа або сардину.

(Малюнок – кіт склав піраміду з кубиків – 7 штук).


Рецензии