Гонтарево горе

РАНО ВРАНЦІ З ІНТЕРНЕТУ
Я, ПРЕМ'ЄР, "УЗНАЛ ПРО ЭТО" -
Я Ж ЗА КУРС НЕ БУВ "В КУРСАХ",
ЩО ЛИШАЄ НАС В ТРУСАХ!

ГОРЕ ГОНТАРЕВІЙ БУДЕ -
ГНІВ МІЙ ЛЮТИЙ НЕ ЗАБУДЕ!
МИ З НАТАЛКОЮ ПІДЕМ
ТА ЦЮ "ГОЛОВУ" ЗНАЙДЕМ! -

З НЕЮ РАЗОМ, З ПРЕЗИДЕНТОМ,
КАВУ ВИП'ЄМО З АБСЕНТОМ
ТА СВАРИТИМЕМО РАЗОМ
ЗА ТУ БАНКІВСЬКУ ОБРАЗУ!

ГОРЕ ГОНТАРЕВІЙ БУДЕ, -
ГАРАНТУЮ, - НЕ ЗАБУДЕ
ГОРЕ-ГОЛОВА НАЦБАНКУ
КАВУ З ПРЕЗИДЕНТОМ ЗРАНКУ!

25.02.2015 Р.
м. Київ


Рецензии