Якби

Якби так сильно не боліло,
Я бувби янголом для тебе...
Якби життя в душі не тліло,
Ти не вбивала би свідомо мене...

Роблячи записи своїх мемуар,
Згадав про те, що колись зробив не так...
Дивлячись на тебе, був під владою чар,
Відбивав серцевий ритм у гітарний такт...


Рецензии