подихи весни

Бездоганне небо наді мною...
У безмежнім просторі зірки...
На землі лише сліди від снігу...
У повітрі подихи весни...

Є довершеність в красі природи,
Із весною йде нове життя,
Змінюється все завжди на краще
І приносить інші (нові) відчуття

Зміни у житті чи у природі -
Результат пов'язаних подій,
Зазвичай майбутнє невідоме
І підштовхує до певних дій

Небо, як можливості, безкрає
Зорі роблять внесок свій, у шлях
І земля завжди допомагає,
Та початок всьому - у думках


Рецензии