Аркада заклика нас

«Аркада» закликає нас
Ти лох небудь дурак
Одержавши зарплату
Біжи мерщій у банк
І відкладай на старість
Бо може доживеш
І вирушиш у подорож
Тебе й не дожинеш
Ох, ох, ох ти лох, лох
Не будь дурак лох
Дивись не помились
Ти подивись на лохів
Що все своє життя
Складали, відкладали
На старість берегли
А зараз гірко плачуть
Що краще б пропили
Ох, ох, ох
Ти лох, лох, лох
Ти лох не будь дурак
Дивись не помились!


Рецензии