Мабуть, не хибно

Я шикарно моделюю,
Хоч життя,або кохання,
Я це бачу й намалюю,
Яким не бУло б побажання.

Хочеш iдеальну ланку?
Я навчусь,все буде так.
Прийму кожну забаганку ,
Лови,куштуй,та чуй мiй смак.

Правда це,чи так не можна?
Хто там зна,та й не потрiбно,
Якщо цiнна мить так кожна,
То воно,мабуть,не хибно .


Рецензии