Кохання...

Твоє кохання - сонця промінь,
Натхнення  світле  до життя.
Як переправа на поромі
Та, що поєднує серця.

Для мене  свіжий подих вітру,
Чарівна  фея  лісова.
Художник брав свою палітру,
З любов'ю створював дива.

Коханим справді  легше жити,
Моя красунечко  мов сад,
Зростають  діти наче квіти...
І  я  по-справжньому   богат.


Рецензии