В коши стоев гарбуз

А я ёму на буц…

Давай пайдём куды,
Га, Хира, мага, хы? –
Да я, можлыво, псих.
А ты ж ны вэльмо шыз. –

Куды ж пошлы воны,
Ось тые мохранци,
Шо вранци в ранци впыр
Шэ ж кошык нам грыбиф? –

Да думаю, шо ныц
Ны втемыв я шэ в пиц.
И так соби йих в мыз
Прам вдару зарэ скризь.

Ну, хай сыдыць ув пинь.
А я… мы шо, мышкы ш.
То зарэ загрыбим вж
Там о их колдовстфы.

Ах, вах, ныма Танюш!
От этто быв бы пунш.
Бо ж бильш, чым так, Випрук
Ны можэ вжэ в рагуль.

И мстим узь ф7 сётут!
А сцё нам всцеты скунс.
И на Подыщах бумч
Оно ужо й ввырху й зь.

...ну, й вота Дид Мороз
Таксамо жэ дурной


Рецензии