И вот мы скачав ключи

Да шэ й ий бесплатно.
Да вот кажуть, ты дурный:
Капс-локу сь нажавШыс.

Да, видимо, я й глухый.
Бо дэ в мэня баня.

Иду однажды тут во к суйсидк.
А вона, го, роскарака!
А ты, кажэ, мни дасы
Каминняф ву сраКУ Б?

Ну, так от ексь Ангел мий
Шуте. Аж прамо фш
СтыДитте за диток сфятых,
Шо нас полюбляють ш.

Прыйихав я ось изь Дыржын.
А пуд 2рамы вж!..
Сала куча ж, дывы.
Да шэ й на бумажцы ш.

Паскудый ныдэ ж уж ув рыл.
Вси любяць но псакый.
А мы высцятысь ныц
Ны можМА Ж на гадкых.

Так шо Ваняшкы
Хай Мняв простыть.
Выбачыть, ну, за какы ж.
Выкынул я ж ихъ чырыз плит.
Я ж ны святар ф сфин.


Рецензии