ДОЩ

 
Сьогодні дощ візьму під руку
І попрямую з ним   у даль,
Щоб зник у  небі сум розпуки,
Водою змило  серця жаль.

Душа  окропиться  водою,
Оновиться у цім дощі
І вже не буде сиротою
Блукати Всесвітом в плащі…

З дощем  усядуся на хмари,
Тихенько з ним  погомоню,
І щезнуть  обриси  примари
Тої печалі і жалю…

Скінчиться дощ колись, і небо
Веселкою у світ майне,
Тож не сумуй, душа. Не треба…
Лиш небо вічне! Все – мине….


Рецензии
Все,дійсно, мине. І небо теж. Безсмертний Господь створить нове небо й нову землю, де завжди буде любов, мир, правда, радість...(Ісайя 66:22,23;Одкровення 21:1-4).
З повагою.

Наталья Светлая 7   24.04.2016 16:58     Заявить о нарушении