вропа турбу ться...

Вже цілий рік Європа у турботі.
Нам так і хочеться сердечну пожаліти.
Живуть хвилюючись, серйозні дяді й тьоті,
Ну а у нас всього лиш гинуть діти.
В них перебої з постачанням газу,
Збанкрутував один якийсь бордель,
А ми не можемо стріляти без наказу,
І в нас всього лиш знищують людей.
Вони створили імпотентів купу:
НАТО, ПАРЕ, ООН, ОБСЄ,
А педофіл один, нахабно, тупо
По нас з «Торнадо», «Буратіно», «Буків» бє.
Колись в них були Тетчер з Мітераном.
Вони змогли Союз перемогти,
А нам дісталисть Меркель із Олландом,
Що здатні схоже тільки на понти.
Дивлюсь на європейські ці еліти
І попросити хочеться Європу-
Ви щось робіть, щоб нам вас не жаліти,
А язики свої засуньте краще в Ж..у.


Рецензии