Скачки св домих

Ну що, «свідомі» доскакались,
Жидовську владу дочекались,
Яка країну загубила
І ваші думки затьмарила.
Свідомість вашу зруйнувала,
На братовбивство вас послала.
Якби ж могли ви зрозуміти,
Влада прийшла щоб все згубити.
Вони не будуть будувати,
Слов’янство мають зруйнувати.
Тьма знов накрила Україну,
Та в средньовічча опустила.
Де брат вбиває свого брата,
За те що він не став скакати,
Або за те що він свободу
Шукає, як в пустелі воду.
Чому ж повинні ми так жити,
Як ви вже звикли це робити,
Не можна людність руйнувати
І святість Божу забувати.
А по вказівці і за гроші,
Не робиться ніщо хороше.
Навуськали пани з Європи,
Як жити вам – бо ви холопи
Не в змозі щось самі рішати,
Та й звикли вказівок чекати.
Ми не бажаємо так жити,
На паничів весь час робити.
Не втратити свою свободу,
В Донбасі вільному народу!

С.О. Пантелеєв           24.10.2014р.   


Рецензии