Нова Укра на

Ще не вмерла Україна, вона додихає,
Іудей Петруша в спину вила їй штовхає.
І при цьому він регоче та її шматує,
А Донбас все не здається, і жидва лютує.
Кров людську, як ту водицю хлеще беззупинно,
А Європа позіхає й щуриться безвинно.
І ніхто ніщо не робить, тільки всі чекають,
Коли ж Донбас вони зруйнують. А потім запитають:
«Що ж це трапилось в країни, як могло це статись,
Що прийшли ви їх вбивати ніби прогулятись».
Ще й вам грошенят заплатять за жіночі сльози,
Коли ви їхніх чоловіків вб’єте на дорозі.
Та чи можно брати гроші за життя людини,
Повернуться вам всі біди, що ви наробили. 
Та й за що братів вбивати, за їхню свободу,
Яку вони повинні мати з козацького роду.
Люди з Львова та Хмельницька, що ж ви наробили,
Та за що ви у Донбасі людську кров пролили.
Ця жидва вас на майдані знову обдурила,
І затьмаривши вам думки,  души загубила.
С.О. Пантелеєв 11.06.2014р.


Рецензии