ЕМ

Я сьогодні не можу мовчати.
Почекати "пакращень" не в силах
Краще голос в безтямі зривати,
Аніж бачить майбутнє в могилах.

Мені кажуть: "Навіщо, дитино?
Ти дурна, і життя ти не знаєш!".
Може так, але все одно вірю,
Що ти сам винен в тому, що маєш.

Так, ми винні, це визнати треба,
Бо інакше ні змін, ні надії.
Може, досить сидіти у себе
По квартирам, де сховані мрії?

02.12.2013


Рецензии