Небесна сотня

Небесна сотня...
Герої України...
Небесна сотня...
На захисті родини...
Українські ангели небес...
Пильно охороняють руїни...
Ангели небес...
Збудують нові стіни!

Вони завжди житимуть у наших серцях!
Вони пір'їни крил, а Україна - величний птах!
Їх імена викарбують на срібних хрестах!
Їх пам'ятатимуть всі, у ворогів вони вселятимуть страх!


Рецензии