Я не хочу...

Я критикую тих, хто зламав хрести,
Хто руйнує життя, спалюючи мости...
Але ні, я не буду на собі твій гріх нести,
Не зможу твою темну душу до небес піднести...

Кажуть, є теорія шести рукостискань,
Згідно неї я знаю тебе через шістьох людей...
Але, якщо я порину у світ міркувань,
Я побачу, що не знатиму тебе через сотні ролей...

Ні, це не тому, що ти так далеко,
Адже по бажанню я знайду тебе і в холод, і в спеку...
Просто я не хочу, не хочу знов відчути той біль,
Як розбиває скелястий берег сотні тисяч хвиль...


Рецензии