Гордим будь за Укра ну!

Гордим будь за Україну!
Не забувай і роду ти свого!
Навчай цьому з народження дитину,
Щоб цим дитя гордитися могло!
***
Шануй народ свій і родину,
Плекай традиції і звичаї свої!
Не дай забути мову солов'їну,
Щоб цим пишались і старі і молоді!
***
Не дай згубити нашої Вкраїни!
Нащадок ти славетних козаків!
Не залишай від ворога нічого,
Окрім відрубаних шаблюкою голів!
***
Не зрадь своєї Батьківщини!
Вона єдиною була споконвіків.
Не дай дарма зронити ні сльозини
З очей батьків своїх і підростаючих синів.


Рецензии