Сила кохання

Високі замки і темні хащі –
Для тебе тільки вони, для тебе.
Не хочу мати я долі краще:
Мені з тобою лиш бути треба.

Ціпком кохання з тобою скута.
Привітне серце, душа відверта,
Але по жилах тече отрута.
А ти рятуєш мене від смерті.

2007 г.


Рецензии