Заклик

Щось дивне коїться в країні,
Вам так не здається?
Повторюється знову в третьому коліні
Чому не може це спиниться..?!

Солдати помирають...
Нівчом не винні люди.
Просто за те, що Україну кохають,
І бентежаться про неї всюди...

Через прокляту війну,
Поля могилами вкрило.
Матерям нема покою й сну,
Їх безсоння заморило.

ЗАКЛИКАЮ ВАС, НАРОДЕ,
ОЧНІТЬСЯ, ПІДІЙМІТЬСЯ.
зУПИНІМО ЦЮ ВОРОЖДУ
НУ Ж БО, УСМІХНІТЬСЯ!!!!


Рецензии