Шутниця

До верховной ради
  Надійшов дзвінок
Рада замінована,
  Будь що і хлопок
Не виходьте з ради
  І туда не йдіть
Щоб не бути інвалідом
  Трішки підождіть
Стоять вони цілий день,
  Вже настала ніч
Ноги вже позатікали
  З лиця лився піт
Раптоп пролунав дзвінок
  Всі закрили очі
Зараз мабуть забабаха
  Й буде вічна ніч
Господи благаємо
  Пожалій ти нас
Перед людьми вині ми
  Прости нам гріхи
І тут світло загорілось
  Всі відкрили очі
Перед ними стоїть Юля
  Стоїть і регоче
Як я вас всіх налякала
  Страшно було вам
Від вашої брехні в раді
  Страшно і людям
Тепер просите ви Бога,
  Щоб простив гріхи
Краще людей запитайте
  Чи простять вони


Рецензии
Было б на русской мове - подсказал бы, при наличии смысла, хоть для одной из сторон.
А так - ни.. будьте корявыми, если слабо до смерти.

Аль Фернис   22.02.2015 20:04     Заявить о нарушении