Бруньки

На березових бруньках
  Дід настояв горілку
Він підніс президенту
  Скуштувать її
Президент випив чарку
  Похвалив мужика
Що уміє дядько гарно
  Гнать первака
Через тиждень чи більше
  Бруньки ті проросли
На леці президента
  Тепер сходять вони


Рецензии