А я все слухаю село

Давно замовкли солов`ї,
а я все слухаю село.
Думки сполохані мої,
мов у полон воно взяло.

Потічок тихо гомонить,
він вербам повіда казки.
В моїй душі любов бринить,
танцюють в небі зірочки.

Чарівна ніч - яка краса!
Стрічає батьківський поріг.
Щораз замріяна роса
спадає знов до ніг моїх.

Ось матіола під вікном,
духмяно пахне цілу ніч.
Питає птаство гомоном:
- Чого не спиш, у чому річ?

А я не сплю, милуюся,
як зорі падають в траву.
Я кожен раз хвилююся:
- Мій рідний край, тебе люблю!


Рецензии
Здравствуйте Люба.Разве в такую ночь уснёшь,а если ещё и милый рядом...
С улыбкой А.Р.

Абдульмахмуд Рахимов   28.06.2015 14:46     Заявить о нарушении
Спасибо.
Такие строки навевают встречи с родным селом.
С теплом, Люба.

Любовь Постникова   17.07.2015 21:14   Заявить о нарушении