Усещане

Усещането в мен е страшно
за всеки отминал мой сезон.
Препускат странни дните
и звездите шепнат тайни
от небесен полусклон.
У себе си търпение засявам
и лехите нови с чудни семена.
Да знаеш само как бразда си ми,
а пролетите ми са твои,
моите са в твоите мечти.
И далече по песента на птица
тичат ускорени пулсове
от мен до теб.
А аз не искам и да знам дори
в кой сезон със теб сме.
Ухание салкъмно ни обсебва
и любов ни вещае занапред.
Аз съм тук!
И ти си тук!
Всичко друго е излишно!
Всичко друго е в кошчето за смет.


Рецензии
Всичко друго е излишно, освен любов. Красиво.

Росен Русев   22.12.2017 02:17     Заявить о нарушении