Остановите войну

Кричать всі люди:" Остановіть війну!"
А президенти миру не думають про це.
І депутати наші голосують всі за все.
А за мир на планеті не думають ніяк.

"Зупиніть війну цю"-кричимо усі.
А президент на троні грабастає веслом.
Він виступає гарно перед людством,
Але свої він обіцянки не виконує давно.

Війну він не зупинить, про це вам говорю.
Бо в нього думки інші: про владу і гроши.
Війну зупинить інший: хоробрий і простий.
Який війни не любить і владу зупинить.


Рецензии