Помирають майстри

Помирають майстри
Більше не пишуь вони
Нічого не надихає їх
Та не бачать вони думок моїх

Майстри - вони як гіганти
Держуть світ на своїх плечах
Розбивають хрустальні серванти
Коли поглинає їх темінь в ночах

Без Вас не буде миру на Землі
Настане величніший час гніту
Не помирайте будь-ласка
Не помирайте правителі світу
(21.02.2015 10:34 Київ)


Рецензии