Татьяна Бек - Что бы ни было -

            Tatiyana Bek

Come hell or high water
but in the morning
I take such simple childlike faith:
- To start from Monday a new beginning,
To heal my soul, dust books and so forth!

There are sheer drudgery and daily fuss here
But my mouth is still muttering:
- Just from Monday...
- Just from the New Year...
All will change,in other way will going!



Что бы ни было,
 но поутру -
 Эта шалая детская вера:
 - С понедельника - новая эра!
 Душу вылечу, книги протру.

 Суета, маета, несвобода,
 Но - упрямо бормочущий рот:
 - С понедельника...
 С Нового года...
 Все иначе, иначе пойдет!


Рецензии