RIP

Хлопчику мій маленький,
янголе світлий мій,
поворушись легенько
хоч би тріпочком вій

хоч безіменним пальцем,
бровою поведи,
трішки світни рум'янцем
і ні за ким не йди.

чорта жени і бога
і повертай назад
то не твоя дорога,
хоч би і в райський сад

зглянься на мене, сину
світлая голова...
дайте мою дитину!
моя була жива!

любчику мій єдиний
сонце моє ясне
як я скажу дитині-
тато же вже не просне

де я іще почую
як ти мене любив
замість щита цілую
тріснутий об'єктив...
21.02.2015


Рецензии