Порозум тись

Які ж безмежні сили захопили ваше розуміння?
Чому тремтять крила й де зникло сумління?
Скажіть, де віднайти ті рубежі та рубікони,
Що порушили генетичну пам'ять, зламав закони?
Спільнота ковтнула гачок - тепер під водою.
Вода - лише калюжа, не чутно людського вою...
Що далі? Хто першим прокинеться й кричати зможе?!
Люди, не марнуйте час! Хай Господь порозумітись поможе!


Рецензии